itulau_fanua
Talofa, sau e fa'atalanoa a matou oloa!

Fa'atauga fa'atauga o oloa barium carbonate

Barium carbonateose vaila'au vaila'au ma le fua BaCO3.Ose pauta pa'epa'e, e leai se manogi e le mafai ona so'u ile vai ma solu ile tele ole acids.O le Barium carbonate e maua lona faʻaogaina i pisinisi eseese ona o ona uiga faʻapitoa ma uiga faʻapitoa.

O se tasi o faʻaoga tele maketi o oloa barium carbonate o loʻo i le gaosiga o oloa sima ma tioata.E faʻaaogaina e fai ma faʻafefe, lea e fesoasoani e faʻaitiitia le mea faʻafefeteina o mea mataʻutia, e mafai ai ona faʻaitiitia le vevela o le afi ma faʻasaoina le malosi.E le gata i lea, o le barium carbonate o loʻo faʻaaogaina e fai ma sui faʻamalamalama i le gaosiga o tioata, fesoasoani i le aveeseina o mea leaga ma faʻaleleia atili le manino o le oloa mulimuli.

I totonu o vailaʻau vailaʻau, o loʻo faʻaaogaina le barium carbonate i le gaosiga o mea eseese o le barium, e pei o le barium chloride ma le barium sulfide.O nei mea fa'apipi'i e 'ese'ese fa'aoga, e aofia ai le gaosiga o pigments, palasitika, ma oloa pa'u.O loʻo faʻaaogaina foi le barium carbonate i le gaosiga o le barium ferrite magnets, o vaega taua ia i le gaosiga o maneta tumau mo talosaga i mea tau eletise ma fale taʻavale.

E le gata i lea, o le barium carbonate e taua tele i le gaosiga o le suauu ma le kesi.E fa'aaogaina i le vai viliina e fai ma sui fa'amamafa e pulea ai le fa'atupuina o mamafa ma puipuia ai le sasaina i le taimi o galuega vili.O le maualuga maualuga o le barium carbonate e avea ai ma se faʻaopoopoga lelei mo le ausiaina o le manaʻoga manaʻomia o le vai vili, faʻamautinoa le mautu ma le lelei o le faʻagasologa o le viliina.

I le vaega faufale, o le barium carbonate o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o mea faufale eseese, e aofia ai piliki, tile, ma sima.E galue e pei o se felafolafoaʻi ma sui matua, fesoasoani i le malosi ma le tumau o oloa mulimuli.

O le fa'aogaina o le maketi o oloa o le barium carbonate e fa'alautele atu i le gaosiga o mea oona o isumu ma mea fa'apapa, lea e avea ma mea taua i le fa'atulagaina o nei oloa.

I le faaiuga, o le tele o talosaga maketi o oloa barium carbonate i totonu o alamanuia e pei o sima, tioata, vailaʻau, suauʻu ma kesi, fausiaina, ma oloa faʻatau e faʻamaonia ai lona taua o se vailaʻau faʻapitoa ma le manaʻomia.O ona meatotino tulaga ese e avea ai ma vaega taua i le gaosiga o gaosiga o oloa eseese, e saofagā i le alualu i luma ma le faʻafouina i le tele o vaega.

Barium-Carbonate-99.4-Pa'epa'e-Pa'epa'e-Mo-Fa'aliga-Seramika2


Taimi meli: Apr-24-2024